Dakkapelprijzenvergelijken is gelanceerd. Dakkapelprijzenvergelijken is de site waar duideijk en overzichtelijk alle prijzen van dakkapellen worden gepresenteerd.

In tijden dat er veel verbouwingen worden ingepland door huiseigenaren, is de uitbreiding van de woning met een dakkapel een zeer gewild bouwproject. Het aantal aanvragen voor dakkapellen is daardoor enorm toegenomen. En uiteraard heeft dit ook een effect op het aantal aanbieders.

Om huiseigenaren een duidelijk overzicht te bieden van de mogelijheden aangaande het uitbouwen van het huis met een dakkapel, is het plan gelanceerd om een site te bouwen waar alle type dakkapellen en prijzen overzichtlijk worden weergegeven. Een website waar bezoekers zich kunnen orienteren op de investering van een dakkapel en waarbij ze kunnen voorbereiden op de verschillende punten die bij de aanschaf van een dakkapel belangrijk zijn.

1st marketing heeft zowel gezorgd voor het design als de bouw van de site. En op dit moment wordt voornamelijk de site geoptimaliseerd. 1st Marketing heeft met veel plezier aan het project gewerkt.
Leave a Reply.