Wat lees ik nu: een reactietijd van tien werkdagen? Tja, dan wordt het wel erg eenvoudig om je serviceniveau te halen. Gaat het hier niet voorbij aan het feit, dat de kwaliteit van een servicedesk niet alleen is, dat deze binnen de gestelde termijn reageert, maar ook op snelheid anticipeert?

Bij het lezen van een beloofde reactietijd van tien werkdagen, moest ik direct aan het volgende verhaal denken. Het verhaal gaat over een project bij een gemeente wat de deadline niet zou gaan halen. Uiteraard was hiervoor een meeting ingeland om het probleem te bespreken. Na twee uur vergaderen, waarbij de verschillende opties waren besproken, is uiteindelijk het besluit genomen: laten we gewoon de deadline aanpassen.

Om het prestatieniveau te verbeteren, is bij Telfort simpel gekozen om de termijn aan te passen. Deze instelling lijkt mij prima voor een gemeente apparaat, maar niet echt een oplossing voor een commercieel bedrijf als Telfort.

Beste Telfort, leuk geprobeerd, maar jezelf zo profileren als een partij die zo zijn serviceniveau wilt halen, is natuurlijk wel erg eenvoudig gesteld.
Leave a Reply.