Veel mensen vragen, waarom ben je gestart met 1st Marketing en wat is eigenlijk je doel? In mijn blog wil ik graag hier eens bij stil staan.

1st marketing is een initiatief om startende ondernemers te helpen bij hun 1st marketing-plan. We helpen ondernemers bij het opstellen van het marketingplan en geven verder uitgebreid advies over hun online marketingacties en mogelijkheden.

Als startende onderneming heb je al zoveel zaken waar je aan moeten denken. Hulp en een springplank om een succesvolle start te maken binnen je online marketing strategie is dan natuurlijk van harte welkom.
We geven advies op het gebied Social Media. We helpen bij marketingacties: hoe je bijvoorbeeld beter gevonden kan worden in de verschillende zoekmachines, hoe kan je zorgen voor meer bezoekers en wanneer het om een e-commerce bedrijf gaat, hoe dit bezoek kan worden omgezet naar sales of lead conversie.
1st marketing gelooft nu eenmaal in de kracht van startende ondernemingen en de rol die zij als belangrijke niche partij vervullen op internet.

Oh ja en dan krijg ik vaak de vraag, maar waarom is het advies dan gratis? Naast dat 1st Marketing startende ondernemingen graag wilt helpen, helpt het ook om 1st Marketing als kennisplatform verder te ontwikkelen. Elke vraag is weer uniek en elke case is weer speciaal. Voor 1st Marketing telkens een unieke uitdaging en leerschool waarbij voor ons geldt: You can never be happy at the expense of the happiness of others.
Leave a Reply.